Հետաքրքիր Փաստեր Четверг, 25.04.2024, 02:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

[Անիմացիա]
Жми класс!!!

Յասիր Արաֆաթի հագուստի ու անձնական իրերի վրա հայտնաբերվել են պոլոնիումի հետքեր

Սիրո լեզուն, այնուամենայնիվ, գոյություն ունի

Էրոտիկ երազների վտանգը. կանայք թաքցնում են այն, ինչ անում են երազում

Հայաստանում կանցկացվի տոլմայի փառատոն. Տոլման ամբողջությամբ եւ միմիայն հայկական կերակրատեսակ է

Իսրայելցի նորապսակներն իրենց մեղարամիսը սկսել են աղբանոցում

Ինչպես է մաքրվում աշխարհի ամենաբարձր երկնաքերը

Չինացի միլիարդատերը կույս հարսնացուի համար պատրաստ է 800 հազ դոլար ծախսել

Չինաստանում 6.2 կգ-անոց երեխա է ծնվել

Գաղտնիքներ պահելը ֆիզիկապես ծանր է

Բժիշկները սխալմամբ հեռացրել են հիվանդի կոնքոսկրը

Տավուշի մարզի Ներքին Ծաղկավան համայնքի ճանապարհը սողանքից մեկ տարի անց նույն վիճակում է (ֆոտո)

Կանայք ավելի՞ լավ են գրում սեքսի մասին

Դերասանուհին ամուսնացել է կնոջ հետ

Մեկ գիշերվա սեքսը կարող է լուրջ հարաբերությունների սկիզբ դառնալ. հետազոտություն

Եվրոպայի չեմպիոնը կրկին Իսպանիան է

32 տարի անց կինը վերականգնել է քիթը, որը կտրել էր դաժան ամուսինը

[Անիմացիա]
группа-пении кошек

Բնավորության 5 գիծ, որոնք տղամարդիկ ուզում են տեսնել իրենց կանանց մեջ

Поиск

Главная » 2012 » Декабрь » 21 » Ամանորյա աղցան «Եղևնու ճյուղ»
09:33
Ամանորյա աղցան «Եղևնու ճյուղ»
Ամանորին շատերը եղևնու ճյուղերից պատրաստված փոքրիկ օղակներ են զարդարում և կախում դրանք դռներից, պատերից: Իսկ ինչու չփորձել նմանատաիպ ամանորյա գեղեցկություն ստանալ նաև խոհանոցում:

Վերցրեք 700 գր հավի կրծքամիս, 2 հատ սոխ, 4 հատ ձու, 2 պղպեղ, 250 գր մայոնեզ, 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ, աղ, 2 կապ մաղադանոս, ձիթապտուղներ, կարմիր պղպեղ, եփած գազար, սամիթ:

Պատրաստման եղանակը:

Մեծ ափսեի մեջ ստացեք կլորակի կաղապարը սննդային կաղապարների միջոցով:
Եփեք հավի միսը, թողեք հովանա և խորանարդաձև կտրատեք, տեղավորեք կաղապարի մեջ` ստանալով  հավասարաչափ օղակը: Վրայից մայոնեզ քսեք:
Պղպեղը լվացեք, հանեք կորիզները, ապա եփեք ջեռոցում մոտ 15-20 րոպե, այնուհետև տեղափոխեք պղպեղը պոլիէթիլենային տոպրակի մեջ և այնտեղ թողեք 5 րոպե: Դրանից հետո զգուշորեն հեռացրեք պղպեղի կեղևը, կտրատեք և տեղավորեք հավի մսի վրա:
Սոխը կտրատեք ու բուսական յուղով տապակեք այնքան ժամանակ, մինչ այն կստանա ոսկեգույն երանգ, աղ արեք, թողեք հովանա, ապա տեղափոխեք մատուցման ափսեի մեջ ու վրայից մայոնեզ քսեք:
Ձվերը եփեք, թողեք հովանան և անցկացրեք խոշոր քերիչով, ինչից հետո տեղափոխեք աղցանի վրա:
Աղցանի պատրաստման համար դրված կաղապարը հանեք:
Մայոնեզով ծածկեք ողջ օղակը` ներսից ու դրսից:
Սամիթով զարդարեք աղցանը:
Գազարը մաքրեք, կտրատեք բարակ ժապավենների տեսքով ու դրանցով փորձեք «փաթաթել» ամանորյա օղակը: «Ժապավեն-գազարի» վրա կարելի է մայոնեզով նկարներ պատկերել:
Ձիթապտուղներն ու կլորաձև կտրատած պղպեղը քաոտիկ բաշխեք աղցանի վրա:
Որոշ ժամանակով աղցանը տեղափոխեք սառնարան, ապա մատուցեք:

Աղբյուր` LADYNEWS.am
Категория: ԽՈՀԱՆՈՑ | Просмотров: 670 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2024