Հետաքրքիր Փաստեր Երկուշաբթի, 06.05.2024, 11:43
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

Որոնք են տղամարդկանց մոտ ամենատարածված սեքսուալ մոլորությունները

Վարորդը տուգանվել է գեղեցիկ կնոջը նայելու համար

Ինչո՞ւ իր ծննդյան տարեդարձին Լանա Խաչատրյանը տղաների չի հրավիրել:)

Շիկահերների դարաշրջանն անցել է

Կուդրյավցեւան խոսել է Ռուդկովսկայայի հղիության մասին

Հարս-սկեսուր հարաբերությունների հիմնական սցենարները. հոգեբան

Թուրքիա. Նոբելյան ապագա մրցանակակիրը բանտո՞ւմ

Օլանդը մտադիր է կատարել հայերին տված խոստումը

Նախկին գեղեցկուհին չի կարողանում նիհարել ծննդաբերությունից հետո /ֆոտո/

Հրավիրել է ամառանոց եւ ընկերոջ կնոջը բռնաբարել բաղնիքում

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Երեւանյան լճի մարմնավաճառուհիների միջեւ դանակահարություն է տեղի ունեցել

Մոլորակի ամենագեղեցիկ կինը ըստ People ամսագրի հարցումների

“Մերկ շրջանավարտը” ցնցել է ողջ համացանցը /ֆոտո/

Սեղմիր Класс

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Ռոնալդուն` Եվրո-2012-ի ամենաշատ վրիպած ֆուտբոլիստ

Կորոլյովան ու Տարզանը հիմա էլ դատական գործ են բացել.4 մլն ռուբլի են ուզում /լուսանկար/

95 տարեկանում մահացել է ամերիկացի օսկարակիր Էռնեստ Բորգնայնը

Поиск

Главная » 2012 » Ноябрь » 14 » Ապուր`հացի մեջ. օրիգինալ ճաշ
23:16
Ապուր`հացի մեջ. օրիգինալ ճաշ

Ամեն օր մենք փորձում ենք պատրաստել մի բան, որը բացի հագեցնելուց նաև կուրախացնի մեր մտերիմներին, իսկ պատրաստելու և մատուցելու ընթացքն էլ հաճելի կլինի մեզ համար: Նման ուտեստ է այս ապուրը՝ հացի մեջ,:

Անհրաժեշտ մթերքները'

միս (տավարի կամ հորթի)' 600 գ,

կարտոֆիլ' 4 հատ,

սոխ' 1 հատ,

գազար' 1 հատ,

տոմատի մածուկ,

ալյուր/փխրեցուցիչ' 2-3 ճ. գդալ,

բուսական յուղ,

հաց' 1 բատոն:

Պատրաստման եղանակը.

Միսը խորանարդիկների կտրատեք: Տապակեք այն բուսական յուղով 5-7 րոպե' համեմունքներով: Սոխը մանր կտրատեք, գազարը քերեք քերիչի մեծ անցքերով:Ամենը ավելացրեք մսի վրա: Տոմատի մածուկը բացեք 1ճ. գդալ եռացող ջրով և ավելացրեք մսին:

Կարտոֆիլը մաքրեք, կտրատեք խորանարդիկների և խաշեք:

Միսը տեղափոխեք կաթսայի մեջ՝ կարտոֆիլի վրա և շոգեխաշեք համեմունքներով ու մի փոքր ջրով 30 րոպե: Վերցրեք թարմ հացը, կտրեք վերևի հատվածը և հանեք միջից փափուկ խմորը: Հացը փաթաթեք ստվարաթղթի մեջ և 15 րոպեով դրեք ջեռոցում:

Ապուրի պատրաստ լինելուց 10 րոպե առաջ ավելացրեք ալյուր կամ փխրեցուցիչ:

Հացը հանեք ջեռոցից, ապուրը լցրեք հացի մեջ: Մատուցեք այն հացե կափարիչով փակված վիճակում:

Աղբյուր` LADYNEWS.am

Категория: ԽՈՀԱՆՈՑ | Просмотров: 687 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2024