Հետաքրքիր Փաստեր Չորեքշաբթի, 17.04.2024, 00:12
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

Ռուսական շոու բիզնեսը օգնության ձեռք է մեկնում /ֆոտո/

«Անծանոթը» հանրապետությունում սերիալների առաջատարն է ցուցադրության հենց առաջին օրից. «Շանթ» ՀԸ PR մենեջեր

Չինարեն սովորելու համար օնլայն էրոտիկ դպրոց է բացվել (տեսանյութ)

10-ամյա աղջիկը եղբորից աղջիկ է ունեցել

Նորություն Սիրուշոյից /վիդեո/

Աճպարարին հոսպիալացրել են վտանգավոր հնարքի ձախողման արդյունքում

Նիկոտինի դեմ գեների միջոցով պայքարող գիտնականները ցանկանում են պայքարել ծխելու վտանգների դեմ

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Մարդիկ այլեւս չեն ցանկանում ամուսնանալ

Ում հետ ամուսնանալ. ընտրեք տղամարդու Ձեր տեսակը

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Պոռնո դիտած 12-ամյա տղան ամիսներ շարունակ բռնաբարել է 9 -ամյա հարևանուհուն

2012թ. ամենաթանկ հյուրանոցները

Աշխարհի ամենամեծ պաղպաղակը (լուսանկարներ)

Սեքսուալ կյանքում շատ օրենքներ անարդարացի են

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Սեքսի մասին արժե մտածել արթնանալուց անմիջապես հետո

Ջասթին Բիբերը` գարեջրի եւ Քիմ Քարդաշյանի մասին

Գերմանացի փեսան իր հարսանիքի օրը ուրիշ «հարսնացու» է գտել

Поиск

Главная » 2012 » Декабрь » 21 » Ամանորյա աղցան «Եղևնու ճյուղ»
09:33
Ամանորյա աղցան «Եղևնու ճյուղ»
Ամանորին շատերը եղևնու ճյուղերից պատրաստված փոքրիկ օղակներ են զարդարում և կախում դրանք դռներից, պատերից: Իսկ ինչու չփորձել նմանատաիպ ամանորյա գեղեցկություն ստանալ նաև խոհանոցում:

Վերցրեք 700 գր հավի կրծքամիս, 2 հատ սոխ, 4 հատ ձու, 2 պղպեղ, 250 գր մայոնեզ, 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ, աղ, 2 կապ մաղադանոս, ձիթապտուղներ, կարմիր պղպեղ, եփած գազար, սամիթ:

Պատրաստման եղանակը:

Մեծ ափսեի մեջ ստացեք կլորակի կաղապարը սննդային կաղապարների միջոցով:
Եփեք հավի միսը, թողեք հովանա և խորանարդաձև կտրատեք, տեղավորեք կաղապարի մեջ` ստանալով  հավասարաչափ օղակը: Վրայից մայոնեզ քսեք:
Պղպեղը լվացեք, հանեք կորիզները, ապա եփեք ջեռոցում մոտ 15-20 րոպե, այնուհետև տեղափոխեք պղպեղը պոլիէթիլենային տոպրակի մեջ և այնտեղ թողեք 5 րոպե: Դրանից հետո զգուշորեն հեռացրեք պղպեղի կեղևը, կտրատեք և տեղավորեք հավի մսի վրա:
Սոխը կտրատեք ու բուսական յուղով տապակեք այնքան ժամանակ, մինչ այն կստանա ոսկեգույն երանգ, աղ արեք, թողեք հովանա, ապա տեղափոխեք մատուցման ափսեի մեջ ու վրայից մայոնեզ քսեք:
Ձվերը եփեք, թողեք հովանան և անցկացրեք խոշոր քերիչով, ինչից հետո տեղափոխեք աղցանի վրա:
Աղցանի պատրաստման համար դրված կաղապարը հանեք:
Մայոնեզով ծածկեք ողջ օղակը` ներսից ու դրսից:
Սամիթով զարդարեք աղցանը:
Գազարը մաքրեք, կտրատեք բարակ ժապավենների տեսքով ու դրանցով փորձեք «փաթաթել» ամանորյա օղակը: «Ժապավեն-գազարի» վրա կարելի է մայոնեզով նկարներ պատկերել:
Ձիթապտուղներն ու կլորաձև կտրատած պղպեղը քաոտիկ բաշխեք աղցանի վրա:
Որոշ ժամանակով աղցանը տեղափոխեք սառնարան, ապա մատուցեք:

Աղբյուր` LADYNEWS.am
Категория: ԽՈՀԱՆՈՑ | Просмотров: 668 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2024