Հետաքրքիր Փաստեր Երկուշաբթի, 17.11.2025, 15:51
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

Հարս-սկեսուր հարաբերությունների հիմնական սցենարները. հոգեբան

''ՈւԱԶ''-ը 10 ուղևորով գլորվել է ձորակը

Ջոլին եւ Փիթը ներկա չեն եղել սեփական հարսանիքին

Նոր Խարբերդում քրոջը դանակի 20 հարվածով սպանած եղբայրը հայտնաբերվել է

Աղջկան ձերբակալել են մուրացկանին ծաղրելու համար (ֆոտո)

Մարզիկը ծռել է մրցակցի քիթը

Սան Ֆրանցիսկոյում Ղուկասյանները 90 տարի շարունակում են իրենց ընտանեկան ծաղկային բիզնեսը

Ինչպես է ննջասենյակի գույնն ազդում քնի վրա

Հայ երիտասարդին դաժանաբար սպանել են Տոլյատիում

Ինչպե՞ս խուսափել լողավազաններում վարակային հիվանդություններից. մասնագետի խորհուրդները

[Իրական կադրեր (ՎԻԴԵՈ)]
Թոնի Բրեքսթոնը` «հայավարի» Video

Մոնիկա Բելուչի. տարիքի հետ ավելի եմ գեղեցկանում

Տղամարդը երբեք կնոջ մեջ ուղղակի ընկերոջ չի տեսնում

«Հրեշտակ» Միրանդա Քերի մերկ լուսանկարները հայտնվել են համացանցում (լուսանկարներ)

Ամուսնության մասին երազող հրեուհիները թողնում են իրենց կիսավարտիքը ռաբբիի գերեզմանին

Կանայք ավելի ծանր են տանում բաժանումը

Ինչպես վարվել երկրաշարժի ժամանակ

Նիհարների հետ շփումն օգնում է նիհարել

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Поиск

Главная » 2012 » Декабрь » 11 » Ամանորյա աղցան «Oձ»
19:11
Ամանորյա աղցան «Oձ»
Ամանորյա աղցան «Oձ»

Առջևում օձի տարին է, որը մեծ ուշադրություն է պահանջում իր հանդեպ: LN-ն առաջարկում է Նոր տարվան ընդառաջ պատրաստել համեղ ամանորյա աղցան` «Օձ»:

Անհրաժեշտ է`

Կարտոֆիլի պյուրե` 300 գ,

սունկ` 500 գ,

հավի կրծքամիս` 400 գ,

սոխ` 3 գլուխ,

մայոնեզ` 1 տուփ,

չոր պանիր` 150 գ,

չիփս` 100 գ,

ձեթ,

սերուցքային կարագ:

Զարդարելու համար`

կարմիր հատապտուղ,

լոլիկ կամ բուլղարական կարմիր պղպեղ,

մաղադանոսի թարմ տերև:

Պատրաստման եղանակը.

Պատրաստեք կարտոֆիլե պյուրեն, բայց ոչ ջրիկ: Հովացրեք այն և դրեք ափսեի մեջ` օձի ձև տալով:

Մանր կտրատեք սոխը և որոշ ժամանակ թողեք քացախի մեջ կամ կիտրոնի հյութի:

Այնուհետև կարտոֆիլի վրա դրեք սոխի մի մասը և վրայից մայոնեզ քսեք:

Սունկը տապակեք մնացած սոխի հետ ձեթով, ավելացրեք շատ քիչ կարագ: Թողեք՝ հովանա և դա դարձրեք աղցանի հաջորդ շերտը:

Եփած հավի կրծքամիսը կտրատեք մանր կտորներով: Լցրեք այն աղցանի վրա և համեմեք մայոնեզով: Աղցանի եւս մեկ շերտ պատրաստ է:

Հաջորդ շերտը կլինի չոր պանիրը: Քերիչի անցքերով անցկացրեք պանիրը, աղցանի ամբողջ երկարությամբ շաղ տվեք: Քսեք նաև մայոնեզ, տարածեք այն ամբողջ աղցանի մակերեսով:

Չիփսերը պետք է մանր փշրել և ցանել աղցանի վրա բոլոր կողմերից: Ամբողջական կտորներից օձի համար թագ սարքեք:

Օձի աչքերը կարող եք լոլիկից, կարմիր հաղարջից անել: Լեզուն կարող է կարմիր պղպեղից կամ լոլիկից լինել: Զարդարեք աղցանը նաև մաղադանոսի տերևներով:

Բարի ախորժակ:

LADYNEWS.am

Просмотров: 711 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2025