Հետաքրքիր Փաստեր Суббота, 21.09.2019, 14:09
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

Ամառային թարմացնող դիմակներ դեմքի մաշկի համար

Սիրո լեզուն, այնուամենայնիվ, գոյություն ունի

Մոլորակի ամենագեղեցիկ կինը ըստ People ամսագրի հարցումների

Էյֆելյան աշտարակը 370 մարդու կյանք է “խլել”

Որոշ մարդիկ սեքսի փոխարեն iPhone են նախընտրում. հետազոտություն

Ավստրալուհին լողալով կանցնի Կուբայից Ֆլորիդա 50 ժամում

Ադրբեջանցի երկու զինվոր պայթել է ականի վրա

Ցինկի պակասը կարող է սեքսուալ խնդիրներ առաջացնել

Ի՞նչ արժե հանգիստը Հայաստանում, որո՞նք են ամենապահանջված հանգստավայրերը

Կրասնոյարսկում 10 օր է փնտրում են 16-ամյա Սյուզաննա Հովհաննիսյանին

ԱՄՆ-ում 3 ամսական երեխան մահացել է մոր` միացրած թողած վարսահարդարիչի պատճառով

Մեքսիկայի եւ ԱՄՆ-ի սահմանին եւս մեկ “նարկոթունել” է արգելափակվել

[Անիմացիա]
Жми КЛАСС

«Եվրո-2012»-ի ամենահմայիչ երկրպագուն (լուսանկարներ)

Աշխարհի ամենատգեղ շունը կստանա հազար դոլար պարգեւ

Արգենտինուհին ամուսնու գերեզմանոցը բնակարանի է վերածել

Նկարահանվում է «Կովկասի գերուհին 2»-ը

Եպիսկոպոսին կարող են պաշտոնանկ անել` կնոջ հետ նկարի համար

Մադոննան ցուցադրել է հետույքը(ՎԻԴԵՈ)

Поиск

Главная » 2013 » Март » 11 » Աշխարհի ամենահայտնի 3 կոկտեյլները
12:06
Աշխարհի ամենահայտնի 3 կոկտեյլները

Կոկտեյլ պատրաստելը շատ հետաքրքիր գործընթաց է: Համաձայնեք, հաճելի է հետեւել որեւէ յուրահատուկ կոկտեյլ պատրաստող բարմենի զարմանահրաշ շարժումներին: Ցանկանո՞ւմ եք իմանալ տնային պայմաններում 3 ամենահայտնի կոկտեյլները պատրաստելու գաղտնիքը: NEWS.am STYLE-ն այդ գաղտնիքը կկիսի ձեզ հետ:

«Պինա կոլադա»

Բաղադրություն.

Սպիտակ ռոմ – 50 մլ

Կոկոսի օշարակ – 30 մլ

Անանասի հյութ – 100 մլ

Պատրաստման եղանակը.

1. Ռոմը, կոկոսի օշարակն ու անանասի հյութը լցրեք հարիչի մեջ;

2. Հարիչը լցրեք սառույցի խորանարդիկներով եւ թափահարեք;

3. Քամիչի միջոցով այն լցրեք սառույցով հարիքեյն բաժակի մեջ;

4. Զարդարեք անանասով եւ կոկտեյլային բալով:

«Թեքիլա Սանրայզ»

Բաղադրությունը.

Թեքիլա – 50 մլ

Նարնջի հյութ – 150 մլ

Գրենադին օշարակ – 10 մլ

Պատրաստման եղանակը.

1. Հայբոլը մինչեւ վերջ լցրեք սառույցի խորանարդիկներով;

2. Ավելացրեք թեքիլան եւ նարնջի հյութը;

3. Վերեւից ավելացրեք գրենադին օշարակը;

4. Զարդարեք նարնջի շերտով:

 

«Մարտինի դրայ» (Ջեյմս Բոնդի կոկտեյլը)

Բաղադրությունը.

Չոր վերմուտ – 15 մլ

Չոր ջին – 75 մլ

Ձիթապտուղ – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը:

1. Կոկտեյլի գավաթն ու խառնելու բաժակը սառեցրեք;

2. Հալած ջուրը խառնելու բաժակից թափեք;

3. Լցրեք վերմուտն ու ջինը եւ մեծ գդալով խառնեք;

4. Խառնելու բաժակից սառույցը պահելով, պարունակությունը լցրեք կոկտեյլի գավաթը;

5. Փայտիկի վրա ամրացված ձիթապտուղն ընկղմեք գավաթի հատակը:

NEWS.am STYLE

Просмотров: 279 | Добавил: Stepan | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2019