Հետաքրքիր Փաստեր Չորեքշաբթի, 25.06.2025, 10:40
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

Քեյթ Միդլթոնի ամենաէժան զգեստը (լուսանկարներ)

Աստղերն առանց շպարի (ֆոտո)

«Բուենոս Այրեսը տոնում է Հայաստանը» խորագրով բացօթյա փառատոն-համերգ` Բուենոս Այրեսում

Ջոնի Դեփը ցանկանում է հաշտվե՞լ Վանեսա Պարադիի հետ

Խորովածն ուտելուց հետո Օբաման մոռացել է վճարի մասին

Քոբերցիները նեղացել են «Դժվար ապրուստի» սցենարիստից

[Իրական կադրեր (ՎԻԴԵՈ)]
ՍԱՐՍԱՓԵԼԻ ՊԱՏԱՀԱՐ. 24-ամյա երիտասարդը նետվում է մետրոյի գնացքի տակ(ՎԻԴԵՈ)

Երկու մերսեդեսներ բախվել են իրար և հայտնվել ավտոլվացման կետի տարածքում. կա վիրավոր. (լուսանկարներ)

Նախագահը հանդիպել է օլիմպիական խաղերին մասնակցող Հայաստանի մարզիկներին

Կուբանի ջրհեղեղի հետեւանքով անհետ կորած է համարվում Դավթյանների ընտանիքը

Լողափի համար լավագույն զգեստները (ֆոտո)

Եգիպտուհիների կուսաթաղանթը` 500-5000 դոլար

Աբու Դաբիի լողափերում միայնակ տղամարդկանց մուտքն արգելվում է

Հայտնի ո՞ր մոդելները չեն ծերանում

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Վրաերթի է ենթարկել 12-ամյա երեխային ու փախել

Հայաստանը 4-րդն է շախմատային երկրների շարքում

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Աստղերը` հղիության շրջանում (ՖՈՏՈ)

Поиск

Главная » 2013 » Март » 11 » Աշխարհի ամենահայտնի 3 կոկտեյլները
12:06
Աշխարհի ամենահայտնի 3 կոկտեյլները

Կոկտեյլ պատրաստելը շատ հետաքրքիր գործընթաց է: Համաձայնեք, հաճելի է հետեւել որեւէ յուրահատուկ կոկտեյլ պատրաստող բարմենի զարմանահրաշ շարժումներին: Ցանկանո՞ւմ եք իմանալ տնային պայմաններում 3 ամենահայտնի կոկտեյլները պատրաստելու գաղտնիքը: NEWS.am STYLE-ն այդ գաղտնիքը կկիսի ձեզ հետ:

«Պինա կոլադա»

Բաղադրություն.

Սպիտակ ռոմ – 50 մլ

Կոկոսի օշարակ – 30 մլ

Անանասի հյութ – 100 մլ

Պատրաստման եղանակը.

1. Ռոմը, կոկոսի օշարակն ու անանասի հյութը լցրեք հարիչի մեջ;

2. Հարիչը լցրեք սառույցի խորանարդիկներով եւ թափահարեք;

3. Քամիչի միջոցով այն լցրեք սառույցով հարիքեյն բաժակի մեջ;

4. Զարդարեք անանասով եւ կոկտեյլային բալով:

«Թեքիլա Սանրայզ»

Բաղադրությունը.

Թեքիլա – 50 մլ

Նարնջի հյութ – 150 մլ

Գրենադին օշարակ – 10 մլ

Պատրաստման եղանակը.

1. Հայբոլը մինչեւ վերջ լցրեք սառույցի խորանարդիկներով;

2. Ավելացրեք թեքիլան եւ նարնջի հյութը;

3. Վերեւից ավելացրեք գրենադին օշարակը;

4. Զարդարեք նարնջի շերտով:

 

«Մարտինի դրայ» (Ջեյմս Բոնդի կոկտեյլը)

Բաղադրությունը.

Չոր վերմուտ – 15 մլ

Չոր ջին – 75 մլ

Ձիթապտուղ – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը:

1. Կոկտեյլի գավաթն ու խառնելու բաժակը սառեցրեք;

2. Հալած ջուրը խառնելու բաժակից թափեք;

3. Լցրեք վերմուտն ու ջինը եւ մեծ գդալով խառնեք;

4. Խառնելու բաժակից սառույցը պահելով, պարունակությունը լցրեք կոկտեյլի գավաթը;

5. Փայտիկի վրա ամրացված ձիթապտուղն ընկղմեք գավաթի հատակը:

NEWS.am STYLE

Просмотров: 508 | Добавил: Stepan | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2025