Հետաքրքիր Փաստեր Չորեքշաբթի, 10.12.2025, 22:59
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

Թոշակառուն 90-ամյակը նշել է ուրախ բլուրների վրա

Ումա Տուրմանը 3-րդ անգամ է մայրացել

Գիտնականները կանանց կրծքի մեծացման կապակցությամբ անհանգստություն են հայտնում

Աճպարարին հոսպիալացրել են վտանգավոր հնարքի ձախողման արդյունքում

Ամուսինը ծեծ ու ջարդով փորձել է կնոջից խլել որդուն, որ տա քրոջը, ով չի կարողացել մայրանալ

[Անիմացիա]
Ծնունդդ շնորհավոր Սեղմիր Класс

Վայոց ձորում լույս աշխարհ է եկել Հովհաննիսյանների 8-րդ զավակը

[Իրական կադրեր (ՎԻԴԵՈ)]
Վանո Սիրադեղյանն ու Վազգեն Սարգսյանը միասին երգում են (վիդեո)

Օրական երկու բաժակ գինին կբարելավի ձեր կյանքը

Կրասնոդարում արտակարգ իրավիճակ է. զոհերի թիվը 99 է

Քաղցկեղը հաղթահարելու նոր միջոց` «մահվան գազար»-ը

Տղամարդու մարմնի ամենազգայուն կետը

Ամերիկացի զույգը 5000 դոլար թեյավճար է թողել մատուցողին

Հայերը Լուսնի վրա խորոված են անում /վիդեո/

Կանանց եւ տղամարդկանց սեքսուալ ակտիվության գագաթնակետը կախված է եղանակից

[Անիմացիա]
Բոլոր քրիստոնյաները Սեղմեն Класс

[Անիմացիա]
1 секунда - 0.5 пива!

Եպիսկոպոսին կարող են պաշտոնանկ անել` կնոջ հետ նկարի համար

Ադրբեջանցի հակերը կոտրել է 3 հայկական կայք

Поиск

Главная » 2013 » Февраль » 10 » Թխվածք՝ հանգստյան օրերին իտալական Alena Cakes-ից
11:57
Թխվածք՝ հանգստյան օրերին իտալական Alena Cakes-ից

Առջեւում հանգստյան օրերն են։ Ուրախացրեք ձեր հարազատներին ու մտերիմներին ընկույզով թխվածքով, որի պատրաստման եղանակըNEWS.am STYLE-ին ներկայացրեց իտալական Alena Cakes ֆիրման։

0.5 մասնաբաժնի բաղադրիչները.

2 բաժակ ալյուր

150 գ. կարագ

150 մլ թթվասեր

3 (2+1) դեղնուց

3 սպիտակուց

1բաժակ շաքարի փոշի

180 գ. կտրտած ընկույզ

0,5 թ.գ. քացախով հանգցրած սոդա

2 տուփ վանիլին

Աղ

Խմորը

Քայլ 1. Տրորում ենք կարագն ալյուրի հետ։

Քայլ 2. 2 դեղնուցը խառնում ենք թթվասերի, մի պղունց աղի ու հանգած սոդայի հետ։

Քայլ 3. Խառնում ենք խմորը, անհրաժեշտության դեպքում կարելի է ալյուր ավելացնել։ Խմորը պետք է փափուկ ու ձգվող լինի։ Բաժանում ենք այն երեք մասի, եւ սառնարանն ենք դնում մեկ ժամով։

Միջուկը

Քայլ 1. 3 սպիտակուցը հարում ենք մի պտղունց աղով, քիչ-քիչ ավելացնում ենք շաքարի փոշին ու վանիլինը։

Քայլ 2. Սպիտակուցները լցնում ենք թասի մեջ ու խառնում ընկույզի հետ։ Միջուկը պատրաստ է։

Խմորը հանում ենք սառնարանից ու բացում թխելու համար նախատեսված թավայի չափից մի քիչ մեծ։ Մեր թավան 30 սմ տրամագծով է։ Խմորը դնում ենք մեջը, վրան ենք լցնում միջուկի կեսը, հետո կրկին՝ խմորը, որի վրա՝ միջուկի մնացած մասն ու խմորի վերջին շերտը։ Ծայրերը հավաքում ու փակում ենք։

Այնուհետեւ մնացած դեղնուցին ավելացնում ենք 2 թ.գ. կաթ, մի քիչ վանիլին ու մի պտղունց շաքարավազ, լավ խառնում ու քսում ենք մեր թխվածքի երեսին։ Թխում ենք ջեռոցում 140° С աստիճանի տակ եւ 30-40 րոպե։

Բարի ախորժակ։

NEWS.am STYLE

Просмотров: 716 | Добавил: Stepan | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2025