Հետաքրքիր Փաստեր Երկուշաբթի, 23.12.2024, 19:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

Նախկին նախագահը կրկին հայր կդառնա

Որոնք են տղամարդկանց մոտ ամենատարածված սեքսուալ մոլորությունները

Նույն անկողնում քնելն օգտակար է զույգի առողջության համար. հետազոտություն

Ուրգանտը հերքել է Սվետլակովի ամուսնալուծության լուրերը

Մարդիկ այլեւս չեն ցանկանում ամուսնանալ

Ադրբեջանցի հակերը կոտրել է 3 հայկական կայք

Ուշաթափվել է` ճանաչելով կնոջը պոռնոֆիլմում

Ադրբեջանցի երկու զինվոր պայթել է ականի վրա

Նիկոտինի դեմ գեների միջոցով պայքարող գիտնականները ցանկանում են պայքարել ծխելու վտանգների դեմ

Տղամարդու հետ զրույցի թեմաների թոփ 5-յակ

Պետերբուրգը վախենում է մերկ Մադոննայից

Հայտնաբերել են երկու քաղաքացու կախված դի

Եպիսկոպոսին կարող են պաշտոնանկ անել` կնոջ հետ նկարի համար

Պարուհի Մագայի մահվան պատճառ դարձած ոչ սթափ վարորդը կալանավորված է

[Անիմացիա]
Անհաջող Թռիչք

Համատեղ աշխատանքը բացասաբար է ազդում հարաբերությունների վրա

Ռեժիսորները ներկայացնում են իրենց ֆիլմերը

Հայ դեռահասները սեռական “ուսուցումը” սկսում են մարմնավաճառների մոտ

Տղամարդիկ գերադասում են “բալզակյան տարիքի” կանանց

Поиск

Главная » 2013 » Февраль » 10 » Թխվածք՝ հանգստյան օրերին իտալական Alena Cakes-ից
11:57
Թխվածք՝ հանգստյան օրերին իտալական Alena Cakes-ից

Առջեւում հանգստյան օրերն են։ Ուրախացրեք ձեր հարազատներին ու մտերիմներին ընկույզով թխվածքով, որի պատրաստման եղանակըNEWS.am STYLE-ին ներկայացրեց իտալական Alena Cakes ֆիրման։

0.5 մասնաբաժնի բաղադրիչները.

2 բաժակ ալյուր

150 գ. կարագ

150 մլ թթվասեր

3 (2+1) դեղնուց

3 սպիտակուց

1բաժակ շաքարի փոշի

180 գ. կտրտած ընկույզ

0,5 թ.գ. քացախով հանգցրած սոդա

2 տուփ վանիլին

Աղ

Խմորը

Քայլ 1. Տրորում ենք կարագն ալյուրի հետ։

Քայլ 2. 2 դեղնուցը խառնում ենք թթվասերի, մի պղունց աղի ու հանգած սոդայի հետ։

Քայլ 3. Խառնում ենք խմորը, անհրաժեշտության դեպքում կարելի է ալյուր ավելացնել։ Խմորը պետք է փափուկ ու ձգվող լինի։ Բաժանում ենք այն երեք մասի, եւ սառնարանն ենք դնում մեկ ժամով։

Միջուկը

Քայլ 1. 3 սպիտակուցը հարում ենք մի պտղունց աղով, քիչ-քիչ ավելացնում ենք շաքարի փոշին ու վանիլինը։

Քայլ 2. Սպիտակուցները լցնում ենք թասի մեջ ու խառնում ընկույզի հետ։ Միջուկը պատրաստ է։

Խմորը հանում ենք սառնարանից ու բացում թխելու համար նախատեսված թավայի չափից մի քիչ մեծ։ Մեր թավան 30 սմ տրամագծով է։ Խմորը դնում ենք մեջը, վրան ենք լցնում միջուկի կեսը, հետո կրկին՝ խմորը, որի վրա՝ միջուկի մնացած մասն ու խմորի վերջին շերտը։ Ծայրերը հավաքում ու փակում ենք։

Այնուհետեւ մնացած դեղնուցին ավելացնում ենք 2 թ.գ. կաթ, մի քիչ վանիլին ու մի պտղունց շաքարավազ, լավ խառնում ու քսում ենք մեր թխվածքի երեսին։ Թխում ենք ջեռոցում 140° С աստիճանի տակ եւ 30-40 րոպե։

Բարի ախորժակ։

NEWS.am STYLE

Просмотров: 685 | Добавил: Stepan | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2024