Հետաքրքիր Փաստեր Пятница, 19.04.2024, 04:45
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

Տղամարդիկ սեռական հարաբերությունների համար նախընտրում են գինովցած ու հիմար կանանց. հետազոտություն

Հրդեհ հյուրանոցի շոգեբաղնիքում

32 տարի անց կինը վերականգնել է քիթը, որը կտրել էր դաժան ամուսինը

Կրասնոդարի երկրամասում տեղատարափ անձրեւների պատճառով 10 մարդ է զոհվել

Լեդի Գագան իր նոր կոմպոզիցիան նվիրել է արքայադուստր Դիանային

Արժե՞ արդյոք խոսել սեքսից հետո

Կողակիցներին դավաճանող տղամարդիկ ավելի հաճախ են մահանում ինֆարկտից

Շակիրան և Պիկեն երեխայի են սպասում

Զիդանը կմարզի Ֆրանսիայի ընտրանին 10 տարուց

Կրքոտ համբույրով կարելի է այրել 30 կալորիա

Ռոնալդուն` Եվրո-2012-ի ամենաշատ վրիպած ֆուտբոլիստ

Ուղեղի սկանավորումը կարող է կանխորոշել սեռական ապագան

[Անիմացիա]
Իսկ դուք ուրախ եք?

Միասեռականների ակցիա Մոսկվայում. ձերբակալվել է երկրի «գլխավոր երկնագույնը»

Արժե՞ արդյոք խոսել սեքսից հետո

Ինչպե՞ս եւ ե՞րբ կընտրվի «Մանկական Եվրատեսիլ-2012»-ում Հայաստանի մասնակիցը

Ռիհաննան բեմի վրա ցուցադրել է մերկ կուրծքը /ֆոտո

Էրոտիկ երազների վտանգը. կանայք թաքցնում են այն, ինչ անում են երազում

Եվրո-2012-ի աստղերի նախկին և ներկա ընկերուհիները(Ֆոտոշարք)

Поиск

Главная » 2012 » Ноябрь » 14 » Ապուր`հացի մեջ. օրիգինալ ճաշ
23:16
Ապուր`հացի մեջ. օրիգինալ ճաշ

Ամեն օր մենք փորձում ենք պատրաստել մի բան, որը բացի հագեցնելուց նաև կուրախացնի մեր մտերիմներին, իսկ պատրաստելու և մատուցելու ընթացքն էլ հաճելի կլինի մեզ համար: Նման ուտեստ է այս ապուրը՝ հացի մեջ,:

Անհրաժեշտ մթերքները'

միս (տավարի կամ հորթի)' 600 գ,

կարտոֆիլ' 4 հատ,

սոխ' 1 հատ,

գազար' 1 հատ,

տոմատի մածուկ,

ալյուր/փխրեցուցիչ' 2-3 ճ. գդալ,

բուսական յուղ,

հաց' 1 բատոն:

Պատրաստման եղանակը.

Միսը խորանարդիկների կտրատեք: Տապակեք այն բուսական յուղով 5-7 րոպե' համեմունքներով: Սոխը մանր կտրատեք, գազարը քերեք քերիչի մեծ անցքերով:Ամենը ավելացրեք մսի վրա: Տոմատի մածուկը բացեք 1ճ. գդալ եռացող ջրով և ավելացրեք մսին:

Կարտոֆիլը մաքրեք, կտրատեք խորանարդիկների և խաշեք:

Միսը տեղափոխեք կաթսայի մեջ՝ կարտոֆիլի վրա և շոգեխաշեք համեմունքներով ու մի փոքր ջրով 30 րոպե: Վերցրեք թարմ հացը, կտրեք վերևի հատվածը և հանեք միջից փափուկ խմորը: Հացը փաթաթեք ստվարաթղթի մեջ և 15 րոպեով դրեք ջեռոցում:

Ապուրի պատրաստ լինելուց 10 րոպե առաջ ավելացրեք ալյուր կամ փխրեցուցիչ:

Հացը հանեք ջեռոցից, ապուրը լցրեք հացի մեջ: Մատուցեք այն հացե կափարիչով փակված վիճակում:

Աղբյուր` LADYNEWS.am

Категория: ԽՈՀԱՆՈՑ | Просмотров: 682 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2024