Հետաքրքիր Փաստեր Четверг, 21.11.2024, 23:03
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

Ամերիկացի զույգը 5000 դոլար թեյավճար է թողել մատուցողին

Տղամարդիկ սեռական հարաբերությունների համար նախընտրում են գինովցած ու հիմար կանանց. հետազոտություն

Մադոննայի դուստրը կրկին աղմուկ է բարձրացրել իր պահվածքով /ֆոտո/

Հղի կինը ընկել է խոհանոցում և ժամեր անց ծննդաբերել է

Բեյոնսեի դուստրը պատվավոր քաղաքացու կոչման է արժանացել

Ավստրալուհին լողալով կանցնի Կուբայից Ֆլորիդա 50 ժամում

Բեռնատարը մխրճվել է բենզալցակայանի մեջ

Ինտելեկտը բարձրացնելու 5 միջոց

Համբույրի 9 կանոնները

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Երգիչ Կարեն Հակոբյանի փաստաբանը հերքում է, թե սպանությունը կատարվել է խանդի հողի վրա

Եվրոպայի չեմպիոնը կրկին Իսպանիան է

Կենդանակերպի ո՞ր նշանի տղամարդիկ են հակված դավաճանության

Նոր մանրամասներ Աղավնաձորի սպանությունից. ամուսինը հարբած տուն է եկել ու փայտով ջարդել կնոջ գլուխը

Ուղեղի սկանավորումը կարող է կանխորոշել սեռական ապագան

[Անիմացիա]
Вы можете так

Прикол : Жми КЛАСС

Գալիսիա Անխելես Դյուրան

Ամաչկոտությունը հաղթահարելու 5 տարբերակ

Поиск

Главная » 2012 » Ноябрь » 14 » Ապուր`հացի մեջ. օրիգինալ ճաշ
23:16
Ապուր`հացի մեջ. օրիգինալ ճաշ

Ամեն օր մենք փորձում ենք պատրաստել մի բան, որը բացի հագեցնելուց նաև կուրախացնի մեր մտերիմներին, իսկ պատրաստելու և մատուցելու ընթացքն էլ հաճելի կլինի մեզ համար: Նման ուտեստ է այս ապուրը՝ հացի մեջ,:

Անհրաժեշտ մթերքները'

միս (տավարի կամ հորթի)' 600 գ,

կարտոֆիլ' 4 հատ,

սոխ' 1 հատ,

գազար' 1 հատ,

տոմատի մածուկ,

ալյուր/փխրեցուցիչ' 2-3 ճ. գդալ,

բուսական յուղ,

հաց' 1 բատոն:

Պատրաստման եղանակը.

Միսը խորանարդիկների կտրատեք: Տապակեք այն բուսական յուղով 5-7 րոպե' համեմունքներով: Սոխը մանր կտրատեք, գազարը քերեք քերիչի մեծ անցքերով:Ամենը ավելացրեք մսի վրա: Տոմատի մածուկը բացեք 1ճ. գդալ եռացող ջրով և ավելացրեք մսին:

Կարտոֆիլը մաքրեք, կտրատեք խորանարդիկների և խաշեք:

Միսը տեղափոխեք կաթսայի մեջ՝ կարտոֆիլի վրա և շոգեխաշեք համեմունքներով ու մի փոքր ջրով 30 րոպե: Վերցրեք թարմ հացը, կտրեք վերևի հատվածը և հանեք միջից փափուկ խմորը: Հացը փաթաթեք ստվարաթղթի մեջ և 15 րոպեով դրեք ջեռոցում:

Ապուրի պատրաստ լինելուց 10 րոպե առաջ ավելացրեք ալյուր կամ փխրեցուցիչ:

Հացը հանեք ջեռոցից, ապուրը լցրեք հացի մեջ: Մատուցեք այն հացե կափարիչով փակված վիճակում:

Աղբյուր` LADYNEWS.am

Категория: ԽՈՀԱՆՈՑ | Просмотров: 713 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2024