Հետաքրքիր Փաստեր Չորեքշաբթի, 24.04.2024, 00:54
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

Յասիր Արաֆաթի հագուստի ու անձնական իրերի վրա հայտնաբերվել են պոլոնիումի հետքեր

Ուտելիք, որը խլում է էներգիան

Վթարի հետևանքով Մարկ Սաղաթելյանի ու Գրիգոր Նազարյանի վիճակը ծանր է. FOTO

Լոռու մարզում շոգեքարշը որդու աչքի առաջ անցել է մոր վրայով՝ երկու մասի բաժանելով նրա մարմինը

Ստամբուլի քաղաքապետարանի աշխատակիցները մահակներով դաժանորեն ծեծել են հային

Իսպանիա-Իտալիա՝ հուլիսի 1-ին

Ուշաթափվել է` ճանաչելով կնոջը պոռնոֆիլմում

Քիմ Քարդաշյանի մասնակցությամբ գովազդը տուգանվել է 40 մլն դոլարով (տեսանյութ)

Լրագրողները րոպեների ընթացքում դատարկել են գարեջրի սառնարանը

Քաղցկեղը հաղթահարելու նոր միջոց` «մահվան գազար»-ը

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Անքնությունը դանդաղեցնում է նյութափոխանակությունը և նպաստում գիրացմանը

Հայաստանը 4-րդն է շախմատային երկրների շարքում

Ինչպես ճիշտ հաճոյախոսել. հաճոյախոսության տեխնիկա

Ջեքսոնի կոստյումները շուրջերկրյա ճամփորդության “կմեկնեն”

Ջասթին Բիբերը` գարեջրի եւ Քիմ Քարդաշյանի մասին

Կինը հայոց ավանդական ընտանիքում

Սոբչակին ազատել են աշխատանքից` առանց պատճառաբանության

Տրամադրությունը բարձրացնող մթերքներ

Поиск

Главная » 2012 » Հունիս » 27 » Մրգերով աղանդերային նախաճաշ
18:57
Մրգերով աղանդերային նախաճաշ

Այս գեղեցիկ նախաճաշը վայելելու համար անհրաժեշտ է նախ առանձին-առանձին պատրաստել բեզեն ու կրեմը:

Բեզեի համար անհրաժեշտ մթերքներն են`

1. 2 սպիտակուց
2. 150 գր շաքարավազ:

Կրեմի համար անհրաժեշտ է՝

1. 150 գր պանիր
2. 50 մլ սերուցք (33-35 տոկոսանոց)
3. 100 գր շաքարավազ;
Տանը պետք է լինեն նաև երկու-երեք տեսակի մրգեր' ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակը.

Բեզե

1. Սպիտակուցները մի պտղունց աղով լավ հարել:
2. Ավելացնել շաքարավազը:
3. Հարել մինչև «ենթարկվող» պնդություն ստանալը:


4. Խոհանոցային ներարկիչի միջոցով ստացված բեզեից պատրաստել մոտ 4 սմ տրամագծով կլորակներ:

5. Կլորակների եզրագծով էլի մի շերտ բեզե դնել, որպեսզի հետո կրեմը չթափվի վրայից:


6. Ստացված բեզեները տեղափոխել ջեռոց և չորացնել 1 ժամ 100 աստիճան ջերմության պայմաններում:

Կրեմ

1. Սերուցքն ու շաքարավազը միասին լավ հարել:
2. Ավելացնել պանիրն ու շարունակել հարել:


Մանր կտորների բաժանել ընտրած մրգերը:

Պատրաստի բեզեները հանել ջեռոցից ու թողնել, որ սառչեն, ապա լցնել դրանք կրեմով: Ստացվածի վրա դնել կտրատած մրգերը: Գեղեցիկ ու համեղ առավոտը սկսված է:


ladynews.am
Просмотров: 1083 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2024