Հետաքրքիր Փաստեր Կիրակի, 21.07.2024, 13:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

ՎԱՆԱՁՈՐԸ Սովետական Միության ժամանակ Video

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

ԻՐԱԿԱՆ ԿԱԴՐԵՐ. Հանցագործները գնդակահարում են ...(ՎԻԴԵՈ)

Թուրքիայում հայ աղջիկներին մարմանավաճառության դրդած Գոհարի ճիրաններից 2 հայուհիների հաջողվել է փախչել

Շվեդիայում տղամարդկանց կանգնած միզելն արգելող օրենք կարող է ընդունվել

Ռուս աղջիկները պարում են հայ տղամարդկանց համար եռագույնի ֆոնին /վիդեո/

Նոր մանրամասներ Ժաննա Ֆրիսկեի կյանքից

Ամառային թարմացնող դիմակներ դեմքի մաշկի համար

Դիմա Բիլանի նոր սիրեցյալը. համբուրվել են տեսախցիկների առաջ /լուսանկար/

Յասիր Արաֆաթի հագուստի ու անձնական իրերի վրա հայտնաբերվել են պոլոնիումի հետքեր

Բժիշկները սխալմամբ հեռացրել են հիվանդի կոնքոսկրը

Ուտելիք, որը խլում է էներգիան

[Անիմացիա]
Жми класс!!!

Ֆիլիպ Կիրկորովը կրկին հայր է դարձել

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Իսպանացի ֆանատներն ու Իկեր Կասիլիասի ընկերուհին (լուսանկարներ)

Խորովածն ուտելուց հետո Օբաման մոռացել է վճարի մասին

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Եվրո-2012-ի աստղերի նախկին և ներկա ընկերուհիները(Ֆոտոշարք)

Поиск

Главная » 2012 » Հուլիս » 26 » «Քաղցր» մազահեռացում. արաբ գեղեցկուհիների թավշյա մաշկի գաղտնիքը
10:48
«Քաղցր» մազահեռացում. արաբ գեղեցկուհիների թավշյա մաշկի գաղտնիքը

Շաքարային դեպիլյացիայի «գյուտը» վերագրում են Կլեոպատրա թագուհուն, ով պարծենում էր իր նուրբ, թավշյա մաշկով: Արագ եւ մեծ տարածում գտավ շուգարինգը (անգլ. sugar՝ շաքար բառից), եւ այսօր էլ շատ կանայք նախընտրում են մազահեռացման հենց այս տարբերակը անգամ սալոնային մեթոդներից:

 

Շաքարով դեպիլյացիայի ժամանակ ավելի քիչ են հանդիպում մաշկի գրգռվածության դեպքեր, քան նրա նմանությամբ արվող մեղրամոմով մազահեռացման:

 

Ասում են՝ շուգարինգի իսկական վարպետներն ապրում են արաբական երկրներում: Թունիսում, օրինակ, շաքարային դեպիլյացիան մտնում է հարսի համար արվող պարտադիր կոսմետիկական պրոցեդուրաների շարք: Շաքարը եփում են ջրում կիտրոնի հյութի հետ՝ ստանալով թանձր զանգված, որից գնդիկներ են պատրաստում եւ մաշկի վրայով գլորելով՝ հեռացնում են մազերը:

 

Ինքներդ էլ կարող եք փորձել: Խառնեք տասը ճաշի գդալ շաքարը, կես կիտրոնի հյութը եւ մեկ ճաշի գդալ ջուրը: Խառնուրդը եփեք շատ ցածր կրակի վրա՝ չփոխելով ջերմաստիճանը: Երբ զանգվածը ոսկեշագանակագույն դառնա ու բուրի կարամելի պես, ուրեմն պատրաստ է: Թողեք՝ մի քիչ էլ եռա, մինչեւ մակերեսին հայտնվեն մանր պղպղջակներ: Մածուցիկ զանգվածը հովանալուց հետո քսեք մաշկին եւ մի մոռացեք, որ հեռացնել պետք է մազարմատներին հակառակ ուղղությամբ:

 

Առաջին անգամ շուգարինգ ավելի լավ է անել սալոնում: Պրոցեդուրան որակյալ կազմակերպելու համար փորձ ամեն դեպքում պետք է:

http://ladynews.am


Просмотров: 1936 | Добавил: Irin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2024