Հետաքրքիր Փաստեր Четверг, 25.04.2024, 22:11
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

12-ամյա երեխան անգիր արտասանել է Ղուրանը 12 ժամում

Ստամբուլի քաղաքապետարանի աշխատակիցները մահակներով դաժանորեն ծեծել են հային

Անքնությունը դանդաղեցնում է նյութափոխանակությունը և նպաստում գիրացմանը

Երջանիկ ամուսնության գաղտնիքը. հետազոտություն

Երեւանյան լճի մարմնավաճառուհիների միջեւ դանակահարություն է տեղի ունեցել

Եզդի ժողովրդի հարսանեկան ծիսակատարությունները

Նոր մանրամասներ Աղավնաձորի սպանությունից. ամուսինը հարբած տուն է եկել ու փայտով ջարդել կնոջ գլուխը

Հղի կինը ընկել է խոհանոցում և ժամեր անց ծննդաբերել է

[Անիմացիա]
Մերսում

Քաղցկեղը հաղթահարելու նոր միջոց` «մահվան գազար»-ը

Արտահայտություններ, որոնք փչացնում են զույգի հարաբերությունները

«Կանոնավոր» երազեք

Չինարեն սովորելու համար օնլայն էրոտիկ դպրոց է բացվել (տեսանյութ)

19-ամյա աղջիկը 400 կիլոգրամ քաշ ունի

“Մերկ շրջանավարտը” ցնցել է ողջ համացանցը /ֆոտո/

Սկեսրայրը սպանել է հարսին, հետո ինքն իրեն

Գերմանացի փեսան իր հարսանիքի օրը ուրիշ «հարսնացու» է գտել

Դպրոցահասակ Անջելինա Ջոլին (լուսանկարներ)

Մադոննան ցնցել է երկրպագուներին` բեմի վրա բացելով կուրծքը

Поиск

Главная » 2012 » Հուլիս » 26 » «Քաղցր» մազահեռացում. արաբ գեղեցկուհիների թավշյա մաշկի գաղտնիքը
10:48
«Քաղցր» մազահեռացում. արաբ գեղեցկուհիների թավշյա մաշկի գաղտնիքը

Շաքարային դեպիլյացիայի «գյուտը» վերագրում են Կլեոպատրա թագուհուն, ով պարծենում էր իր նուրբ, թավշյա մաշկով: Արագ եւ մեծ տարածում գտավ շուգարինգը (անգլ. sugar՝ շաքար բառից), եւ այսօր էլ շատ կանայք նախընտրում են մազահեռացման հենց այս տարբերակը անգամ սալոնային մեթոդներից:

 

Շաքարով դեպիլյացիայի ժամանակ ավելի քիչ են հանդիպում մաշկի գրգռվածության դեպքեր, քան նրա նմանությամբ արվող մեղրամոմով մազահեռացման:

 

Ասում են՝ շուգարինգի իսկական վարպետներն ապրում են արաբական երկրներում: Թունիսում, օրինակ, շաքարային դեպիլյացիան մտնում է հարսի համար արվող պարտադիր կոսմետիկական պրոցեդուրաների շարք: Շաքարը եփում են ջրում կիտրոնի հյութի հետ՝ ստանալով թանձր զանգված, որից գնդիկներ են պատրաստում եւ մաշկի վրայով գլորելով՝ հեռացնում են մազերը:

 

Ինքներդ էլ կարող եք փորձել: Խառնեք տասը ճաշի գդալ շաքարը, կես կիտրոնի հյութը եւ մեկ ճաշի գդալ ջուրը: Խառնուրդը եփեք շատ ցածր կրակի վրա՝ չփոխելով ջերմաստիճանը: Երբ զանգվածը ոսկեշագանակագույն դառնա ու բուրի կարամելի պես, ուրեմն պատրաստ է: Թողեք՝ մի քիչ էլ եռա, մինչեւ մակերեսին հայտնվեն մանր պղպղջակներ: Մածուցիկ զանգվածը հովանալուց հետո քսեք մաշկին եւ մի մոռացեք, որ հեռացնել պետք է մազարմատներին հակառակ ուղղությամբ:

 

Առաջին անգամ շուգարինգ ավելի լավ է անել սալոնում: Պրոցեդուրան որակյալ կազմակերպելու համար փորձ ամեն դեպքում պետք է:

http://ladynews.am


Просмотров: 1918 | Добавил: Irin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2024