Հետաքրքիր Փաստեր Կիրակի, 06.07.2025, 02:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

Կարիճի խայթոցից հիվանդանոց տեղափոխված երեխան մահացել է

Հոթ-դոգի սկանդալային գովազդն իրարանցում է առաջացրել /ֆոտո/

Տղամարդիկ գերադասում են “բալզակյան տարիքի” կանանց

12-ամյա երեխան անգիր արտասանել է Ղուրանը 12 ժամում

[Անիմացիա]
Двойной удар!!

Երգիչ Կարեն Հակոբյանի փաստաբանը հերքում է, թե սպանությունը կատարվել է խանդի հողի վրա

Քարդաշյանը մտադիր է ծննդաբերությունից հետո մեծացնել կրծքերը

[Իրական կադրեր (ՎԻԴԵՈ)]
Տղամարդը ծեծել է իր տղային նեղացրած երեխային (վիդեո)

Ադրբեջանցի հակերը կոտրել է 3 հայկական կայք

ԱՄՆ-ը մասամբ կասեցրել է Մյանմայի դեմ սահմանված տնտեսական պատժամիջոցները

[Անիմացիա]
Իսկ դուք ուրախ եք?

Վատատես ծնվում են

[Անիմացիա]
Պարիր, թե կարող ես))

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Նորավանքի տարածքում մոլորված արշավախմբին գտել են

Վայոց ձորում լույս աշխարհ է եկել Հովհաննիսյանների 8-րդ զավակը

Գավառում երիտասարդը ցած է նետվել 5-րդ հարկից

Ռիհաննան իրեն համասեռամոլ է հայտարարել/տեսանյութ, լուսանկարներ/

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Поиск

Главная » 2012 » Հուլիս » 26 » «Քաղցր» մազահեռացում. արաբ գեղեցկուհիների թավշյա մաշկի գաղտնիքը
10:48
«Քաղցր» մազահեռացում. արաբ գեղեցկուհիների թավշյա մաշկի գաղտնիքը

Շաքարային դեպիլյացիայի «գյուտը» վերագրում են Կլեոպատրա թագուհուն, ով պարծենում էր իր նուրբ, թավշյա մաշկով: Արագ եւ մեծ տարածում գտավ շուգարինգը (անգլ. sugar՝ շաքար բառից), եւ այսօր էլ շատ կանայք նախընտրում են մազահեռացման հենց այս տարբերակը անգամ սալոնային մեթոդներից:

 

Շաքարով դեպիլյացիայի ժամանակ ավելի քիչ են հանդիպում մաշկի գրգռվածության դեպքեր, քան նրա նմանությամբ արվող մեղրամոմով մազահեռացման:

 

Ասում են՝ շուգարինգի իսկական վարպետներն ապրում են արաբական երկրներում: Թունիսում, օրինակ, շաքարային դեպիլյացիան մտնում է հարսի համար արվող պարտադիր կոսմետիկական պրոցեդուրաների շարք: Շաքարը եփում են ջրում կիտրոնի հյութի հետ՝ ստանալով թանձր զանգված, որից գնդիկներ են պատրաստում եւ մաշկի վրայով գլորելով՝ հեռացնում են մազերը:

 

Ինքներդ էլ կարող եք փորձել: Խառնեք տասը ճաշի գդալ շաքարը, կես կիտրոնի հյութը եւ մեկ ճաշի գդալ ջուրը: Խառնուրդը եփեք շատ ցածր կրակի վրա՝ չփոխելով ջերմաստիճանը: Երբ զանգվածը ոսկեշագանակագույն դառնա ու բուրի կարամելի պես, ուրեմն պատրաստ է: Թողեք՝ մի քիչ էլ եռա, մինչեւ մակերեսին հայտնվեն մանր պղպղջակներ: Մածուցիկ զանգվածը հովանալուց հետո քսեք մաշկին եւ մի մոռացեք, որ հեռացնել պետք է մազարմատներին հակառակ ուղղությամբ:

 

Առաջին անգամ շուգարինգ ավելի լավ է անել սալոնում: Պրոցեդուրան որակյալ կազմակերպելու համար փորձ ամեն դեպքում պետք է:

http://ladynews.am


Просмотров: 1975 | Добавил: Irin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2025