Հետաքրքիր Փաստեր Չորեքշաբթի, 25.06.2025, 02:44
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Լոռու մարզում շոգեքարշը որդու աչքի առաջ անցել է մոր վրայով՝ երկու մասի բաժանելով նրա մարմինը

Ստալոնեի որդուն մահացած են գտել

Առաջին տիկնոջը կրակել սպառնացող ոստիկանին հեռացրել են աշխատանքից

2013թ. արտոնագիրը լրացող կազինոների տերերն ավելի քիչ պետտուրք կվճարեն

24-ամյա հայ մանկապիղծը ձերբակալվել է Կիեւում

[Անիմացիա]
Жми класс!!!

Ավտովթարից տուժածը կոմայի մեջ է

''Ֆոլքսվագեն''-ը շրջվել է Ազատ գետը. կա զոհ և վիրավոր

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Պուգաչովան` երիտասարդ ու մերկ

Ճապոնիայում չդադարող անձրեւները 26 մարդու կյանք են խլել

«Մարզված» շրթունքներ. շրթներկը չի ծածկում անխնամ վիճակը

Թոմ Կրուզն ու Քեթի Հոլմսը ամուսնալուծվում են

Գնացքով Վրաստան է մեկնել 6 173 ուղևոր

[Անիմացիա]
Не Отработал Прием До Конца)

Մեկ տարեկան հրաշամանուկին առաջարկել են դպրոց գնալ

Դիետա` տղամարդկանց պոտենցիայի համար

Արգենտինուհին ամուսնու գերեզմանոցը բնակարանի է վերածել

Поиск

Главная » 2013 » Январь » 26 » Տաք աղցան «Չի-չի». պասային ուտեստ
10:29
Տաք աղցան «Չի-չի». պասային ուտեստ
Տաք աղցան «Չի-չի». պասային ուտեստ

Պարզվում է, որ աղցանները նույնպես կարող են համեղ լինել տաք վիճակում: Այս աղցանի առավելությունն այն է, որ այն, լինելով պասային աղցան, միաժամանակ շատ հագեցնող է և համեղ:

Անհրաժեշտ է'

ոսպ' 1բաժակ,

գազար' 1հատ,

նեխուր,

կանաչ պղպեղ' 1հատ,

կանաչի,

ջիթապտղի յուղ' 50 գ,

աղ,

պղպեղ:

Ոսպի վրա ենք լցնում 2 բաժակ ջուր, դնում ենք կրակի վրա, եռ գալուց հետո ևս 15-20 րոպե եփում ենք:

Գազարը մաքրում ենք, կտրատում խոշոր ուղղանկյունների:

Կտրատում ենք նեխուրն ու կանաչ պղպեղը:

Տապակում ենք գազարը, պղպեղն ու նեխուրը:

Տաք ոսպը վերցնում ենք կրակի վրայից և մի փոքր հովացնում: Մանր կտրատում ենք կանաչին:

Տապակած բանջարեղենը խառնում ենք ոսպին, ավելացնում կանաչի:

Աղցանը մատուցել կիսատաք վիճակում: LADYNEWS.am

Категория: ԽՈՀԱՆՈՑ | Просмотров: 698 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2025