Հետաքրքիր Փաստեր Четверг, 21.11.2024, 15:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

Սոբչակին ազատել են աշխատանքից` առանց պատճառաբանության

«Ժողովուրդ». 21-ամյա Սուսաննայի ինքնասպանության պատճառը եղել է հղիությունը

Ի՞նչ է կատարվում տղամարդու ուղեղի հետ սեքսից հետո

Նույն անկողնում քնելն օգտակար է զույգի առողջության համար. հետազոտություն

Անանն ու Ասադը քննարկել են խաղաղության ծրագիրը

Ավստրալուհին լողալով կանցնի Կուբայից Ֆլորիդա 50 ժամում

Կրքոտ համբույրով կարելի է այրել 30 կալորիա

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Աշխարհի ամենասեքսուալ բուսակերները` ըստ “PETA”-ի /ֆոտո/

Հարս-սկեսուր հարաբերությունների հիմնական սցենարները. հոգեբան

Սկեսրայրը սպանել է հարսին, հետո ինքն իրեն

42-ամյա Ջենիֆեր Լոպեզն ինչպե՞ս է գայթակղել 25-ամյա Կասպերին /ֆոտո/

Մասնագիտություններ, որոնք գիրացնում են

Մայրական կաթը մանկանը պաշտպանում է ՄԻԱՎ-ից

Միայն սեքսը կանանց բավարար չէ

Անջելինա Ջոլին ուզում է գիրանալ հանուն հարսանիքի

Մեծ Բրիտանիայի ու Դանիայի ֆինանսների նախարարները պատահաբար համբուրվել են

Երգիչ Կարեն Հակոբյանի փաստաբանը հերքում է, թե սպանությունը կատարվել է խանդի հողի վրա

Քիմ Քարդաշյանը մորաքույր է դարձել

Поиск

Главная » 2012 » Հուլիս » 2 » Տորթ «Ամառային»
18:22
Տորթ «Ամառային»

Եթե ամառային, ապա՝ լի մրգերով, եթե մրգերով և ամառային, ապա` թեթև և հեշտ պատրաստվող տորթ, որի տեսքն ու համը անտարբեր չեն թողնի ոչ մի քաղցրակերի: Հեշտությամբ պատրաստվող բաղադրատոմսը կօգնի Ձեզ ամառային համեր պարգևել Ձեր սիրելիներին:

Անհրաժեշտ է'

թխվածքաբլիթ' 300 գր,
թթվասեր' 500 գր,
շաքարավազ'1բաժակ,
ժելատին' 3 ճաշի գդալ,
ելակ, կիվի ( ըստ ցանկության կարող եք ընտրել նաև այլ մրգեր, հատապտուղներ):

Պատրաստման եղանակը.

Ժելատինի վրա լցնում եք կես բաժակ սառը ջուր: Թողնում եք այդպես 30 րոպե: Այդ ընթացքում թթվասերը հարում ենք շաքարավազի հետ: 30 րոպե անց ժելատինով ջուրը դնում ենք կրակի վրա և այնքան տաքացնում, մինչև ժելատինն ամբողջությամբ լուծվի: Կարևորը' չհասցնել այն եռման ջերմաստիճանի:

Ժելատինի մեջ քիչ-քիչ լցնում ենք թթվասերը' անդադար խառնելով:

Ելակն ու կիվին կտրատեք, մասերի բաժանեք նաև թխվածքաբլիթը:

Խորը թասի մեջ դրեք կերակրի համար նախատեսված տոպրակ: Թասի հատակին լցրեք արդեն կտրատած մրգերը, հետո՝ թխվածքաբլիթի կտորները, ապա' նորից մրգերի շերտ, իկս հետք' թխվածքաբլիթ: Այս շերտավոր զանգվածի վրա լցնում եք թթվասերն ու ժելատինը և դնում ենք սառնարանում 2 ժամով:

Այնուհետև զգուշությամբ շուռ տվեք այն ափսեի մեջ, կտրատեք և մատուցեք:


ladynews.am

Просмотров: 1288 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2024