Հետաքրքիր Փաստեր Երկուշաբթի, 26.09.2022, 23:02
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Սոցկայքերում շփվելն ավելի լավ է, քան սե՞քսը

Հաճելին` օգտակարի հետ

Շակիրան և Պիկեն երեխայի են սպասում

Ինչպես ճիշտ խնամել մազերն ամռանը

«ԱրմենՏել»-ի բաժանորդները, գտնվելով ռոումինգում ցանկացած երկրում, կարող են ստանալ անվճար զանգեր

Կանայք ավելի՞ լավ են գրում սեքսի մասին

Պոռնո դիտած 12-ամյա տղան ամիսներ շարունակ բռնաբարել է 9 -ամյա հարևանուհուն

Ամառային նախաճաշ «Պանրային գնդիկներ» 20.06.2012

Հայ կանանց խնդիրները սեքսում

[Իրական կադրեր (ՎԻԴԵՈ)]
Թոնի Բրեքսթոնը` «հայավարի» Video

Արտահայտություններ, որոնք փչացնում են զույգի հարաբերությունները

Սեքսուալությունն աճում է տարիքին զուգահեռ

Նորություն Սիրուշոյից /վիդեո/

Ինչո՞ւ են կանայք ավելի բարոյական, քան տղամարդիկ. հետազոտություն

Կանանց ծերացնող սովորություններ. ինչպես խուսափել

Ինտելեկտը բարձրացնելու 5 միջոց

Էյֆելյան աշտարակը 370 մարդու կյանք է “խլել”

Ի՞նչ է անհրաժեշտ երիտասարդ մնալու համար

Поиск

Главная » 2012 » Հուլիս » 2 » Տորթ «Ամառային»
18:22
Տորթ «Ամառային»

Եթե ամառային, ապա՝ լի մրգերով, եթե մրգերով և ամառային, ապա` թեթև և հեշտ պատրաստվող տորթ, որի տեսքն ու համը անտարբեր չեն թողնի ոչ մի քաղցրակերի: Հեշտությամբ պատրաստվող բաղադրատոմսը կօգնի Ձեզ ամառային համեր պարգևել Ձեր սիրելիներին:

Անհրաժեշտ է'

թխվածքաբլիթ' 300 գր,
թթվասեր' 500 գր,
շաքարավազ'1բաժակ,
ժելատին' 3 ճաշի գդալ,
ելակ, կիվի ( ըստ ցանկության կարող եք ընտրել նաև այլ մրգեր, հատապտուղներ):

Պատրաստման եղանակը.

Ժելատինի վրա լցնում եք կես բաժակ սառը ջուր: Թողնում եք այդպես 30 րոպե: Այդ ընթացքում թթվասերը հարում ենք շաքարավազի հետ: 30 րոպե անց ժելատինով ջուրը դնում ենք կրակի վրա և այնքան տաքացնում, մինչև ժելատինն ամբողջությամբ լուծվի: Կարևորը' չհասցնել այն եռման ջերմաստիճանի:

Ժելատինի մեջ քիչ-քիչ լցնում ենք թթվասերը' անդադար խառնելով:

Ելակն ու կիվին կտրատեք, մասերի բաժանեք նաև թխվածքաբլիթը:

Խորը թասի մեջ դրեք կերակրի համար նախատեսված տոպրակ: Թասի հատակին լցրեք արդեն կտրատած մրգերը, հետո՝ թխվածքաբլիթի կտորները, ապա' նորից մրգերի շերտ, իկս հետք' թխվածքաբլիթ: Այս շերտավոր զանգվածի վրա լցնում եք թթվասերն ու ժելատինը և դնում ենք սառնարանում 2 ժամով:

Այնուհետև զգուշությամբ շուռ տվեք այն ափսեի մեջ, կտրատեք և մատուցեք:


ladynews.am

Просмотров: 1137 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2022