Հետաքրքիր Փաստեր Երեքշաբթի, 01.07.2025, 02:14
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

Ինչ մեքենաներ են վարում հայ շոու բիզնեսի ներկայացուցիչները

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Բնավորության 5 գիծ, որոնք տղամարդիկ ուզում են տեսնել իրենց կանանց մեջ

[Անիմացիա]
Шпион Неудачник )))

Շերոն Սթոունի կրկնակի երիտասարդ սիրեկանը /լուսանկարներ/

Եթե ուզում եք առողջ լինել, պարբերաբար խմեք. խորհուրդ կանանց

Ինչպե՞ս խուսափել լողավազաններում վարակային հիվանդություններից. մասնագետի խորհուրդները

Յուրաքանչյուր երրորդ բռնաբարությունը կատարում են օտարերկրացիները

Լուսանկարում են հայտնիները

Նիհարների հետ շփումն օգնում է նիհարել

Ամերիկուհուն չեն ցանկացել թողնել ինքնաթիռ նստել կիսամերկ կրծքերի պատճառով

Սոցկայքերում շփվելն ավելի լավ է, քան սե՞քսը

''Արջերի քարանձավ'' ոչ ոք չի մտել, ոչինչ վնասված չէ. պարզաբանում

«Մարիաննա» կաթնամթերքի արտադրամասում պայթյունից տուժածը դեռ ամբողջությամբ գիտակցության չի եկե

Համատեղ աշխատանքը բացասաբար է ազդում հարաբերությունների վրա

Մեկ գիշերվա սեքսը կարող է լուրջ հարաբերությունների սկիզբ դառնալ. հետազոտություն

23-ամյա աղջկան բռնաբարել են ավտոմեքենայում

Ի՞նչ կա իրականում Սուրեն Առուստամյանի և ուկրաինուհու միջև

Մեկ տարեկան հրաշամանուկին առաջարկել են դպրոց գնալ

Поиск

Главная » 2012 » Հուլիս » 2 » Տորթ «Ամառային»
18:22
Տորթ «Ամառային»

Եթե ամառային, ապա՝ լի մրգերով, եթե մրգերով և ամառային, ապա` թեթև և հեշտ պատրաստվող տորթ, որի տեսքն ու համը անտարբեր չեն թողնի ոչ մի քաղցրակերի: Հեշտությամբ պատրաստվող բաղադրատոմսը կօգնի Ձեզ ամառային համեր պարգևել Ձեր սիրելիներին:

Անհրաժեշտ է'

թխվածքաբլիթ' 300 գր,
թթվասեր' 500 գր,
շաքարավազ'1բաժակ,
ժելատին' 3 ճաշի գդալ,
ելակ, կիվի ( ըստ ցանկության կարող եք ընտրել նաև այլ մրգեր, հատապտուղներ):

Պատրաստման եղանակը.

Ժելատինի վրա լցնում եք կես բաժակ սառը ջուր: Թողնում եք այդպես 30 րոպե: Այդ ընթացքում թթվասերը հարում ենք շաքարավազի հետ: 30 րոպե անց ժելատինով ջուրը դնում ենք կրակի վրա և այնքան տաքացնում, մինչև ժելատինն ամբողջությամբ լուծվի: Կարևորը' չհասցնել այն եռման ջերմաստիճանի:

Ժելատինի մեջ քիչ-քիչ լցնում ենք թթվասերը' անդադար խառնելով:

Ելակն ու կիվին կտրատեք, մասերի բաժանեք նաև թխվածքաբլիթը:

Խորը թասի մեջ դրեք կերակրի համար նախատեսված տոպրակ: Թասի հատակին լցրեք արդեն կտրատած մրգերը, հետո՝ թխվածքաբլիթի կտորները, ապա' նորից մրգերի շերտ, իկս հետք' թխվածքաբլիթ: Այս շերտավոր զանգվածի վրա լցնում եք թթվասերն ու ժելատինը և դնում ենք սառնարանում 2 ժամով:

Այնուհետև զգուշությամբ շուռ տվեք այն ափսեի մեջ, կտրատեք և մատուցեք:


ladynews.am

Просмотров: 1317 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2025