Հետաքրքիր Փաստեր Пятница, 23.08.2019, 21:27
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Էմմին “շատ նեղված է”, իսկ պատահածը Նադեժդա Սարգսյանը “չուզողություն” է որակել

Իսպանիա-Իտալիա՝ հուլիսի 1-ին

Օրական քանի՞ անգամ են տղամարդիկ եւ կանայք մտածում սեքսի մասին

Քոչարի ֆլեշմոբ

Կաթն ու գարեջուրը դանդաղեցնում են ծերացումը

Պարուհի Մագայի մահվան պատճառ դարձած ոչ սթափ վարորդը կալանավորված է

Ի՞նչ չի կարելի ուտել հղիներին

Իսպանական Պամպլոնա քաղաքում մեկնարկել է Սան-Ֆերմին փառատոնը /ֆոտո/

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Ավրաամ Ռուսոն Հայաստանի քաղաքացիություն է ստացել

Չինացի միլիարդատերը կույս հարսնացուի համար պատրաստ է 800 հազ դոլար ծախսել

Աներոջ տանը նռնակ նետածը պատերազմի մասնակից էր (ֆոտո)

68 հոթ-դոգ` 10 րոպեում

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Նոր Խարբերդում քրոջը դանակի 20 հարվածով սպանած եղբայրը հայտնաբերվել է

[Անիմացիա]
Անհաջող Թռիչք 2

Ի՞նչ է անհրաժեշտ երիտասարդ մնալու համար

Սոբչակն անփոխարինելի է

Поиск

Главная » 2012 » Հուլիս » 2 » Տորթ «Ամառային»
18:22
Տորթ «Ամառային»

Եթե ամառային, ապա՝ լի մրգերով, եթե մրգերով և ամառային, ապա` թեթև և հեշտ պատրաստվող տորթ, որի տեսքն ու համը անտարբեր չեն թողնի ոչ մի քաղցրակերի: Հեշտությամբ պատրաստվող բաղադրատոմսը կօգնի Ձեզ ամառային համեր պարգևել Ձեր սիրելիներին:

Անհրաժեշտ է'

թխվածքաբլիթ' 300 գր,
թթվասեր' 500 գր,
շաքարավազ'1բաժակ,
ժելատին' 3 ճաշի գդալ,
ելակ, կիվի ( ըստ ցանկության կարող եք ընտրել նաև այլ մրգեր, հատապտուղներ):

Պատրաստման եղանակը.

Ժելատինի վրա լցնում եք կես բաժակ սառը ջուր: Թողնում եք այդպես 30 րոպե: Այդ ընթացքում թթվասերը հարում ենք շաքարավազի հետ: 30 րոպե անց ժելատինով ջուրը դնում ենք կրակի վրա և այնքան տաքացնում, մինչև ժելատինն ամբողջությամբ լուծվի: Կարևորը' չհասցնել այն եռման ջերմաստիճանի:

Ժելատինի մեջ քիչ-քիչ լցնում ենք թթվասերը' անդադար խառնելով:

Ելակն ու կիվին կտրատեք, մասերի բաժանեք նաև թխվածքաբլիթը:

Խորը թասի մեջ դրեք կերակրի համար նախատեսված տոպրակ: Թասի հատակին լցրեք արդեն կտրատած մրգերը, հետո՝ թխվածքաբլիթի կտորները, ապա' նորից մրգերի շերտ, իկս հետք' թխվածքաբլիթ: Այս շերտավոր զանգվածի վրա լցնում եք թթվասերն ու ժելատինը և դնում ենք սառնարանում 2 ժամով:

Այնուհետև զգուշությամբ շուռ տվեք այն ափսեի մեջ, կտրատեք և մատուցեք:


ladynews.am

Просмотров: 900 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2019