Հետաքրքիր Փաստեր Суббота, 13.07.2024, 20:47
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Հետաքրքիր Փաստեր

[Անիմացիա]
Ռեալ Մադրիդ-Բարսելոնա.

Իսրայելում կանանց գայթակղելու դպրոց է բացվել (տեսանյութ)

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Կնոջ սեքսուալության սահմանները

Մարդիկ այլեւս չեն ցանկանում ամուսնանալ

Հայաստանում կանցկացվի տոլմայի փառատոն. Տոլման ամբողջությամբ եւ միմիայն հայկական կերակրատեսակ է

Հայաստանցիները տպավորիչ արդյունքներ են գրանցում պոռնոկայքեր այցելելով

Երեւանում 16-ամյա աղջիկը մետաղյա ձողով հարվածել է վաճառողի գլխին

Մեծ կուրծք` մեծ պրոբլեմներ 2937 | 0 | 0 | 0

[Անիմացիա]
Սեղմիր Класс

Ռուս աղջիկները պարում են հայ տղամարդկանց համար եռագույնի ֆոնին /վիդեո/

Քոչարի ֆլեշմոբ

Կորոլյովան իր մերկ լուսանկարներով գերազանցել է ինքն իրեն /ֆոտո/

Իսպանական Պամպլոնա քաղաքում մեկնարկել է Սան-Ֆերմին փառատոնը /ֆոտո/

Շվեդուհիները սեքսով են զբաղվում երեխաների ներկայությամբ

Սեքսի մասին արժե մտածել արթնանալուց անմիջապես հետո

Երբ կինը “խաղի մեջ է”, նրան այլեւս ետ չես պահի

[Անիմացիա]
Жми КЛАСС

Տղամարդու մարմնի ամենազգայուն կետը

Поиск

Главная » 2012 » Հուլիս » 2 » Տորթ «Ամառային»
18:22
Տորթ «Ամառային»

Եթե ամառային, ապա՝ լի մրգերով, եթե մրգերով և ամառային, ապա` թեթև և հեշտ պատրաստվող տորթ, որի տեսքն ու համը անտարբեր չեն թողնի ոչ մի քաղցրակերի: Հեշտությամբ պատրաստվող բաղադրատոմսը կօգնի Ձեզ ամառային համեր պարգևել Ձեր սիրելիներին:

Անհրաժեշտ է'

թխվածքաբլիթ' 300 գր,
թթվասեր' 500 գր,
շաքարավազ'1բաժակ,
ժելատին' 3 ճաշի գդալ,
ելակ, կիվի ( ըստ ցանկության կարող եք ընտրել նաև այլ մրգեր, հատապտուղներ):

Պատրաստման եղանակը.

Ժելատինի վրա լցնում եք կես բաժակ սառը ջուր: Թողնում եք այդպես 30 րոպե: Այդ ընթացքում թթվասերը հարում ենք շաքարավազի հետ: 30 րոպե անց ժելատինով ջուրը դնում ենք կրակի վրա և այնքան տաքացնում, մինչև ժելատինն ամբողջությամբ լուծվի: Կարևորը' չհասցնել այն եռման ջերմաստիճանի:

Ժելատինի մեջ քիչ-քիչ լցնում ենք թթվասերը' անդադար խառնելով:

Ելակն ու կիվին կտրատեք, մասերի բաժանեք նաև թխվածքաբլիթը:

Խորը թասի մեջ դրեք կերակրի համար նախատեսված տոպրակ: Թասի հատակին լցրեք արդեն կտրատած մրգերը, հետո՝ թխվածքաբլիթի կտորները, ապա' նորից մրգերի շերտ, իկս հետք' թխվածքաբլիթ: Այս շերտավոր զանգվածի վրա լցնում եք թթվասերն ու ժելատինը և դնում ենք սառնարանում 2 ժամով:

Այնուհետև զգուշությամբ շուռ տվեք այն ափսեի մեջ, կտրատեք և մատուցեք:


ladynews.am

Просмотров: 1268 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Նկարներ

Copyright MyCorp © 2024